top of page
Natur-8_edited.png

TESTER WORDEN.

  • Whatsapp
  • Instagram
  • Facebook

Wij zoeken enthousiaste testers!

NATUR kiest bewust voor kwaliteit en duurzaamheid. Alle producten uit ons gamma moeten voldoen aan onze strenge eisen, anders komen ze niet in onze shop. Wij staan voor gezonde, veilige, eerlijke en ecologische producten.

We hechten er veel belang aan eerlijk advies mee te geven over onze producten. Alleen zo kunnen we jullie echt adviseren

NATUR wil jouw ervaring! 

Omdat we jullie bevindingen en ervaringen over onze producten graag horen, willen we dit meer stimuleren. Denk je dat jij andere klanten goed advies kan geven met jouw ervaringen? Geef je dan op als NATURtester! We lanceren telkens een testoproep voor een product uit ons assortiment. Nadien verschijnen er op onze blog persoonlijke testverslagen en foto’s van testpersonen, die laten zien hoe het product werkt en hun ervaring delen.

.

Benieuwd naar de resultaten van onze testers? Ga naar onze blog!

Wat verlangen wij van onze NATURtesters?

Gedurende enkele weken krijg je de kans om een product uit te testen. Na deze testperiode verwachten wij:

  • Een vijftal leuke foto’s van hoe jij het product gebruikt en eventueel het resultaat (geen paniek: je hoeft geen professionele fotograaf te zijn)

  • een reviewtekst voor onze blog

Hoe bedanken we onze NATURtesters?

Je mag na afloop je testproduct houden. Soms is dat een kleinigheidje, maar er komen ook regelmatig erg kostbare testproducten voorbij! 

Hoe kan je NATURtester worden?

Vul het formulier in om NATURtester te worden, dit kan je hieronder terugvinden.

Zodra je gegevens in onze database zitten, kan je je bij elke testoproep die je interesseert kandidaat stellen door een reactie te plaatsen onder de betreffende blog (helemaal naar onderen scrollen en je reactie plaatsen bij "plaats een reactie") of op sociale media, ook enkel na registratie. Hieruit selecteren we per product één of meer geschikte testers die we persoonlijk contacteren. Als je geselecteerd bent als tester krijg je het product toegestuurd dat je mag testen en vanzelfsprekend mag je dat ook gewoon houden.

Eerlijk is eerlijk! Wanneer je een testproduct ontvangt en de bovenstaande verwachtingen  (foto’s + reviews) niet uitvoert, wordt het bedrag van het product aangerekend. Wij geven jou een gratis product dus het zou echt niet leuk zijn als je er niets mee doet ;-)

Ik wil NATURtester worden!

arrow&v
arrow&v

Bedankt voor je aanmelding om NATURtester te worden!

Volg ons zeker op IG en Facebook zodat je geen testoproep mist!

bottom of page