top of page

RainPharma dieet.

  • Whatsapp
  • Instagram
  • Facebook

Bij NATUR zorgen wij voor jou! 

Jouw huid, lichaam en vibe zijn in goede handen bij ons.

Voor alles rond voeding ben je bij NATUR aan het juiste adres. Als erkend voedingsconsulente met bijscholing naar orthomoleculair therapeut word je zeer goed begeleid.

Het RainPharma dieet, ook wel Balance program genoemd, dient voor mensen die meerdere kilo's willen verliezen op een gezonde en effectieve manier. Door de jarenlange begeleiding kunnen we alles opvolgen en is er van jojo geen sprake. Heel veel mensen gingen jou voor en zijn nog steeds tevreden met hun behouden gewicht.

Waarom RainPharma dieet?

  • Snel afvallen

  • Op gewicht blijven

  • Verantwoord gewichtsverlies

  • Fit & energiek gevoel

  • Gratis opvolging

Hoe werkt het?

Je krijgt een voedingsschema die je volgt gedurende een aantal weken afhankelijk van jouw doel. In de eerste fase gaan we echt puur op gewichtsverlies gaan werken. Nadien gaan we verder met stabiliseren van je gewicht en voegen we stap voor stap weer koolhydraten toe. Na deze fase kom jij nog maandelijks gratis langs ter opvolging, zo kunnen we mee checken hoe jouw gewicht stabiel blijft.

Hoe start je?

De allereerste stap is een gratis verkennend gesprek waarin we luisteren naar jouw wensen en we op zoek gaan naar de achterliggende redenen voor je verlangen naar een nieuwe start. Samen bepalen we welk programma jou op het lijf geschreven is. 

Wil je ervoor gaan? Dan is stap twee een intakegesprek dat ongeveer een uur duurt. Dit kan aansluitend op je verkennend gesprek plaatsvinden, of op een ander moment van jouw keuze. We geven je alle info en de producten die je nodig hebt om met het Rainpharma dieet te starten. We bespreken je dagschema en programma tot in de kleinste details.

Samen met jouw intakegesprek ontvang je jouw startpakket waarmee je enkele weken verder kan. Al jouw opvolggesprekken zijn hierbij ook inbegrepen.

Alle afspraken voor het RainPharma dieet ontdek je hieronder.