Onze beauty bar

In onze beauty bar kan je terecht voor verschillende behandelingen. Van huidverzorging tot pedicure. Hieronder vind je een overzicht.
145A0110.jpg

Gelaatsverzorging

Lien is onze huidspecialist. Zij zorgt voor een heerlijke en meest effectieve verzorging voor jouw huid. Meer dan 10 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste en heeft verschillende skin opleidingen bij gevolgd. Dagelijks verdiept ze zich in de wondere skincarewereld. 
Voor gelaatsverzorging in de beauty bar hebben we 2 merken waarmee we de behandeling uitvoeren, nl. Oolaboo en RainPharma. Je hebt de mogelijkheid om verschillende behandelingen te kiezen. Als je geen idee hebt wat voor jou het beste past, dan helpt Lien je heel graag verder. Klik op onderstaande knop om meer te weten te komen over ons aanbod.

Lichaamsverzorging

Onder lichaamsverzorging vind je onder andere voetverzorging, gelish, massages en samengestelde treatments. Wij masseren enkel vrouwen, sorry guys. 
 

Make up

Lien is make up artist en voorziet je van feestmake up of 1-op-1 advies. Ze maakt ook graag tijd vrij voor bruidsmake up.
 
145A9857.jpg