HEALTH BAR.

  • Whatsapp
  • Instagram
  • Facebook

Bij NATUR zorgen wij voor jou! 

Jouw huid, lichaam en vibe zijn in goede handen bij ons.

Onze health bar staat gezondheid voorop. Wij vullen onze adviezen aan met onze natuurlijke orthomoleculaire voedingssupplementen. Geen hocus pocus, wel effectieve oplossingen.

Wil jij beter slapen? Een gezond voedingspatroon creëeren? Eén of twee kilo's afvallen? Reset van koolhydraten? Of wil jij meer dan 5 kg, 10 kg, 15 kg afvallen? Voor elke vraag kunnen wij jou helpen. Uiteraard ligt het ook in jouw handen om dit tot een goed einde te brengen. Wij kunnen jou de ondersteuning bieden die je nodig hebt.

Twijfel je welk aanbod het best is voor jou?

Ga naar gezondheidsadvies en boek een gratis infogesprek.

Ons volledige aanbod ontdek je hieronder.

INSTAGRAM_Fleurig.jpg

FLEURIG, LICHT & FIT.

Op 5 september starten we met de Fleurig, licht & fit challenge. Hier focussen we 2 weken lang op gezonde, onbewerkte voeding aangevuld met natuurlijke voedingssupplementen en eiwitten.

Hier vind je alle info i.v.m. de challenge en kan je je gratis inschrijven!

GEZONDHEIDSADVIES.

Slaap jij de laatste minder goed? Zijn je darmen wat heviger aan het werk de laatste tijd? Wil je iets aan je levensstijl en voedingspatroon doen? Wil je meer weten over gezonde voeding?

Instagram post terrazzo-40.png
Instagram post terrazzo-38.png

RESET YOUR BODY.

Op een doeltreffende en aangename manier ga je een vast en gezond voedingspatroon aannemen. Een reset van jouw lichaam als het ware waarbij al jouw vitamines en mineralen worden aangevuld en afkickt van suiker. Klik verder om meer te weten te komen over wat je er allemaal mee kan bereiken.

RAINPHARMA DIEET.

Wil jij nu echt af van die kilo's en is het dan eens echt tijd voor een blijvend resultaat? Bij RainPharma doen we dit op een gezonde manier zonder jojo-effect en waar je veel opvolging krijgt.

Instagram post terrazzo-39.png