Reaching Out aan de Zon

Your way to a
happy healthy life.

Wij begeleiden jou 

Als orthomoleculaire voedingsconsulent begeleid Lien jou naar jouw happy healthy life. Hiervoor heeft ze verschillende programma's uitgewerkt. We werken hiervoor regelmatig met de orthomoleculaire voedingssupplementen van RainPharma. 
DSC_7571.jpg

Neem afscheid van ongezonde vetkilo's!

Met het Balance Program val je op een verantwoorde en gezonde manier af. Door de toevoeging van orthomoleculaire voedingssupplementen plegen we geen roofbouw op je lichaam en behouden we je spieren. 

Geen vervangmaaltijden, enkel pure onbewerkte voeding waarmee we in 3 fases aan de slag gaan. Onze eiwitshakes bevatten enkel wei-eiwitten en zijn een voedingssupplement om zo jouw spierbehoud te garanderen. Deze zijn niet te vergelijken met shakes uit klassieke proteïnedieten waar ze wel als 'maaltijd' dienen.

Meer informatie over dit Balance Program? Boek een gratis gezondheidsadvies om te weten te komen of dit iets voor jou is.

'Detox' 

Je hoort de laatste jaren meer en meer over 'detox'. Er zijn verschillende manieren en principes om te detoxen met pro's en contra's. Wat detox voor ons wil zeggen? Op een gezonde manier je lichaam resetten door focus te leggen op pure onbewerkte voeding. In deze periode vullen we onze reserves vitaminen en mineralen aan. We zorgen ook voor eiwitsuppletie om geen spierafbraak te hebben en je huid, die voor 80% opgebouwd is uit eiwitten, te boosten. Dit doen we met het Smart Nutrition Project van RainPharma als leidraad. 

Klaar om te starten? Boek jouw Smart Nutrion Project - intakegesprek gratis!

 

Gezondheidsadvies

Waarvoor kan je gezondheidsadvies boeken?

- Last van vermoeidheid
- Vitaminetekort
- Spierkrampen
- Wispelturige darmen
- Vaak geconstipeerd of net te vlot naar de wc
- Slecht slapen
- Meer energie
- Immuniteit versterken
- Klaar voor de winter (en elk ander seizoen)
- Ondersteuning met de juiste voedingssuppletie
- Op zoek naar een programma om kilo's te verliezen of gezonder te leven maar je weet niet welk
...
Maak een afspraak