FB_fleurig.jpg
Fleurig, licht en fit de zomer aanvangen, een stralende huid, en een pak meer energie. Snakt jouw lichaam ook naar een nieuwe start maar vind je het moeilijk om eraan te beginnen? Laten we er samen voor gaan tijdens de Fleurig Licht & Fit Challenge!

Op 25 april starten we met z'n allen met de Fleurig Licht & Fit Challenge. Samen volgen we twee weken het Smart Nutrition Project. Ga jij mee de uitdaging aan? Schrijf je zeker hieronder in!

Het Smart Nutrition Project is een slim en kort programma dat je laat bruisen van energie, je huid doet stralen en je fitter en lichter laat voelen. Gezonde, onbewerkte voeding vormt de basis van jouw nieuwe levensstijl. In combinatie met enkele RainPharma hulpmiddeltjes wordt het een pak makkelijker én efficiënter om je doel waar te maken. 

Samen is zoveel leuker en makkelijker dan alleen. We delen ervaringen, tips én aanmoedigingen met elkaar. Zo ga je een week lang samen voor een of twee kilootjes minder, een pak meer energie en een stralende huid. Super leuk toch? Inschrijving is gratis.

 

Schrijf je in voor de
Fleurig Fit & Licht Challenge

Jouw inschrijving voor de Fleurig Licht & Fit Challenge is gelukt!

'Detox' 

Je hoort de laatste jaren meer en meer over 'detox'. Er zijn verschillende manieren en principes om te detoxen met pro's en contra's. Wat detox voor ons wil zeggen? Op een gezonde manier je lichaam resetten door focus te leggen op pure onbewerkte voeding. In deze periode vullen we onze reserves vitaminen en mineralen aan. We zorgen ook voor eiwitsuppletie om geen spierafbraak te hebben en je huid, die voor 80% opgebouwd is uit eiwitten, te boosten. Dit doen we met het Smart Nutrition Project van RainPharma als leidraad. 

Klaar om te starten? Boek jouw Smart Nutrion Project - intakegesprek gratis!

 

Gezondheidsadvies

Waarvoor kan je gezondheidsadvies boeken?

- Last van vermoeidheid
- Vitaminetekort
- Spierkrampen
- Wispelturige darmen
- Vaak geconstipeerd of net te vlot naar de wc
- Slecht slapen
- Meer energie
- Immuniteit versterken
- Klaar voor de winter (en elk ander seizoen)
- Ondersteuning met de juiste voedingssuppletie
- Op zoek naar een programma om kilo's te verliezen of gezonder te leven maar je weet niet welk
...
Maak een afspraak