Jouw huid,
onze specialisatie.

Blijvende huidverbetering

Bij Natur streven we naar een blijvende huidverbetering op lange termijn. Met sommige (chemische) behandelingen heb je meteen resultaat maar nooit voor lange duur. 

Wij kiezen samen met jou voor een concreet plan op maat van jouw huid en jouw levensstijl. Samen streven we naar een blijvende gezonde en stralende huid en levensstijl.

Vanbuiten én vanbinnen

Jouw huid verbetert niet zomaar met allerlei crèmes en serums. Deze wordt opgebouwd in je lichaam en wordt als het ware naar buiten geduwd. Elke 30 dagen heb je een nieuwe huid. Hiervoor zijn de juiste bouwstenen nodig die voor elke persoon verschillen naargelang lichaamsbouw, erfelijkheid, allergieën, levensstijl, hormonen, ... . Wij bekijken zowel jouw skincare routine als jouw levensstijl en eetgewoonten om zo het juiste aangepaste advies te kunnen geven.

Eerlijke verzorging

Lien heeft lang gezocht naar de beste merken voor Natur. Ze testte zelf elk product en enkel de producten waarvan zij overtuigt is vind je in onze shop. Al onze producten zijn voor minstens 98% natuurlijk, vrij van schadelijke stoffen, niet getest op dieren en bevatten enkel nuttige en kwalitatieve ingrediënten.

Let op met de naam 'natuurlijk' op je verzorging, bedrijven mogen deze naam claimen vanaf 30% natuurlijke ingrediënten. 

 
145A0146.jpg

Sneller effect

Thuisverzorging en aanpassing in je levensstijl geven pas na een maand de eerste tekenen van verbetering.

Laat je huid ondersteunen door enkele facial treatments. Hoe vaak? Afhankelijk van de noden van jouw huid. 


Wil je graag een facial treatment boeken los van een skincare traject? Dat kan zeker!
Maak een afspraak
145A0111.jpg