Over Natur

145A0015.jpg
145A0184.jpg

Hoi, ik ben Lien van Natur. Als Skin & Body coach help ik jou naar meer geluk en meer zelfvertrouwen! En dit met keiveel liefde voor de natuur 

10 jaar geleden ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste, make up artist en 2 jaar later ook als voedingsconsulente. Door de jaren heen heb ik nog verschillende cursussen gevolgd om jullie op de dag van vandaag zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Doordat ik zelf een gevoelige huid heb en al enkele jaren research aan het doen was naar natuurlijke verzorging, heb ik Natur opgericht in september. Ik ging op zoek naar goede, eerlijke en kwalitatieve merken waarbij ik elk product zelf getest heb. Enkel de producten waarvan ik overtuigd ben, vind je hier bij Natur.

Er zijn zoveel verschillende huiden door mijn handen gepasseerd de afgelopen jaren. Ik heb al veel mensen begeleid naar een betere huid. Hierdoor kan ik als Skin coach zeer goed inschatten welke verzorging jouw huid nodig heeft.

Als Body coach heb ik me afgelopen zomer verder verdiept in orthomoleculaire voedingskunde. Zo weet ik nu veel meer over natuurlijke hulpmiddelen waar ik al fantastische resultaten mee heb geboekt. Doordat je huid van binnen wordt opgebouwd, is het heel belangrijk om ook jouw voeding aan te passen bij huidverbetering. Verder begeleid ik je ook voor afslanking, detox en gezondheid.

Ondertussen vind je onze winkel en beauty bar in centrum Kortrijk. Onze winkel is open van ma - zat 11u - 18u (di gesloten). De beauty bar is enkel open op afspraak. Gelaatsverzorging wordt buiten de openingsuren gegeven om zo optimaal te kunnen genieten.

Ohja, ik ben goed bereikbaar! Via Instagram, Facebook, Whatsapp, telefoon, e-mail, .... Zit je met iets? Heb je een vraag? Wil je een babbeltje doen? Ik ben er voor jou!

Liefs,

Lien van Natur